Студентське самоврядування у Могилянці

Я одержав два листи з вимогами втрутитися у діяльність Студентської колегії НаУКМА і не знаю, як їх правильно потрактувати. В будь-якому разі, наводжу ці тексти повністю. Тобто для того, щоб рішення органів самоврядування в НаУКМА були незалежними, я повинен втрутитися? Далі самі листи.

Шановний Сергію Мироновичу,

Цим хочу виразити Вам своє шанування та, реагуючи на Ваше побажання, повідомляю Вас про наступне.

Я – Голова Асоціації керівників органів студентського самоврядування м. Києва. До нашого об’єднання входять виши м. Києва. Ми займаємося студентським самоврядуванням на рівні міста. Я зацікавлений у тому, щоб органи студентського самоврядування працювали стабільно і без тиску адміністрацій.

Мені відомо, що до “показового виступу” з позачерговими псевдо-зборами Ви телефонували Роману та вимагали “взяти на себе” матеріал, опублікований на сайті “Української правди”. Виникає логічне запитання, чи не були Ви особисто причетні до публікації зазначеного матеріалу, оскільки УП надає можливість оприлюднювати авторські ідеї лише “обраним”.

Вкотре прошу Вас припинити діяти на стороні заколотників та прибрати новину про нібито усунення Романа з офіційного сайту НаУКМА.

З повагою,

Артем Нікіфоров – Голова Асоціації керівників органів студентського самоврядування м. Києва

Шановний Сергію Мироновичу!

Хочу особисто виразити Вам занепокоєння щодо ситуації з Романом Потеряйко. Роман – мій колега по об’єднанню керівників органів студентського самоврядування, а сам я – Голова Ради студентів Київського медичного університету УАНМ. Вважаю втручання адміністрації будь-якого ВНЗ у діяльність студентського самоврядування неприпустимою.

Прошу Вас прибрати інформацію про нелегітимні збори з офіційного сайту НаУКМА.

З повагою,
Андрій Сиротинський

Голова Ради студентів Київського медичного університету УАНМ

Член Асоціації керівників органів студентського самоврядування м. Києва

 

 

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *