Рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання якості освітньої програми

«Рекомендації щодо застосування Критеріїв оцінювання якості освітньої програми» були розроблені на основі «Методичних рекомендацій для експер-тів Національного агентства щодо застосування Критеріїв оцінювання якості освітньої програми» (2019) з використанням матеріалів «Порадника щодо заповнення відомостей самооцінювання освітньої програми» (для закладів вищої освіти, 2019). Рекомендації містять інформацію стосовно відповідності освітньої діяль-ності Критеріям оцінювання якості освітньої програми з урахуванням річного досвіду застосування акредитаційних процедур в рамках підходів ESG-2015, пропозицій галузевих експертних рад та освітніх експертів.

Складаються з коментарів та корисних порад щодо надання фактів та про-ведення аналізу, вимог до оцінювання і орієнтовних запитань для закладів вищої освіти та інших учасників акредитаційного процесу.

Рекомендації призначені для всіх учасників процесів та процедур забез-печення якості вищої освіти, зокрема акредитації освітніх програм, експертів, дослідників та всіх, хто зацікавлений у позитивних змінах вищої освіти в Україні.

Рекомендації-щодо-застосування-критеріїв-оцінювання-якості-ОП

Опубліковано у Uncategorized, Університет. Додати до закладок постійне посилання.